VillaPardoes ISO 9001 en 14001 Waalwijk CO2 Vrij

 

SEARCH
 

Over Schwartzmans

Schwartzmans bv is begin jaren 70 opgericht als totaalleverancier van schoonmaakmiddelen- en materialen. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf dat veel tijd en aandacht besteedt aan haar relaties. Binnen het bedrijf heerst een goede werkmentaliteit en afspraken nakomen is ons belangrijkste streven. De organisatie is gevestigd in Waalwijk, midden in het hart van Brabant. Deze locatie is uitermate geschikt, aangezien het verzorgingsgebied van onze dienstverlening is gericht op de provincie Brabant. Met ons facilitaire totaalpakket aan producten zijn we in staat om aan al uw wensen te voldoen. Wij kunnen elk bedrijf, zorginstelling, school, sociale werkplaats, restaurant en gemeente van dienst zijn. 

Ons team van medewerkers is goed onderricht en gemotiveerd om u als klant te informeren en te bedienen van flexibele facilitaire voorzieningen. Met als doel: lagere facilitaire kosten en eenvoudige handeling voor uw organisatie.

Bij veel bedrijven en instellingen worden de facilitaire goederen als bijzaak voor de bedrijfsvoering gezien. Het is vaak geen primair onderdeel van de bedrijfsvoering en wordt daardoor ook niet als zodanig behandeld. Omdat het wel als zeer storend wordt beleefd wanneer het niet goed geregeld is, is het noodzakelijk dat het goed geregeld wordt. Schwartzmans bv kan als specialist ervoor zorgen dat de klant met minimale inspanning een goede facilitaire goederenvoorziening heeft. Schwartzmans bv vereenvoudigt het bestelproces en verzorgt, indien gewenst, de complete distributie van de goederen.