Verhuur & Onderhoud

Naast het leveren van onderhoudsartikelen heeft Schwartzmans bv zich gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en verhuren van schoonmaakmachines en -materialen. 

Onze verhuurvloot bestaat uit professionele reinigingsmachines, goed onderhouden en voorzien van gebruiksvriendelijke accessoires. Desgewenst worden de huurmachines op locatie afgeleverd en volgt een instructie voor gebruik. Iedere teruggebrachte huurmachine wordt voordat de volgende huurder deze meeneemt opnieuw gekeurd. Hierdoor voldoen al onze huurmachines aan de gestelde (Arbo)veiligheidseisen.

Daarnaast onderhoudt Schwartzmans bv machines voor diverse (schoonmaak)bedrijven in de regio Noord-Brabant. In onze werkplaats worden de aangeboden machines onderhouden en volgens Arbo-normen gekeurd. Indien gewenst kunnen de machines in onze database worden opgenomen. De verantwoordelijke facilitair medewerker bij de gebruiker krijgt dan een e-mail als de machine gekeurd of onderhouden moet worden. Hierdoor helpen we onze afnemers met een stuk administratieve handling en werken de eindgebruikers met veilige machines. Deze registratie is webbased, ook te gebruiken voor ander werkmateriaal en te volgen via een persoonlijke inlogcode op deze website. Voor meer informatie kijkt u bij ‘wetenswaardigheden onderhoud en reparatie’.