Oplossingen

Ontzorgen door uitbesteden:
Bij veel bedrijven en instellingen worden de facilitaire goederen als bijzaak voor de bedrijfsvoering gezien. Hierdoor kost het vaak meer moeite om het inkoop- en het afleverproces beheersbaar te houden. Schwartzmans bv heeft een gebruiksvriendelijk bestelproces ontworpen met diverse duidelijke beheersfactoren. Via een persoonlijke inlogcode kunt u het bestelproces met managementgegevens uitvoeren en/of monitoren. Daarnaast kunnen we de goederen tot in de werkkast afleveren, doordat we met een eigen logistiek team de goederen bezorgen.

Efficiënt werken:
Factuurcontrole, kosten boeken en budgetbewaking zijn allemaal factoren waar veel bedrijven dagelijks veel energie in steken. Schwartzmans bv biedt u de mogelijkheid om voor uw verschillende afdelingen een bestelpagina te openen met een vast budget en eventuele fiattering door een leidinggevende. Daarnaast leveren we één digitale factuur voor de totaal geleverde goederen. In plaats van het persoonlijk inboeken van vele facturen voor uw facilitaire leveringen, wordt één factuur digitaal door uw systeem via Schwartzmans bv ontvangen. Uw systeem controleert hierbij de afgesproken inkoopprijzen. De geleverde goederen worden daarna direct naar de juiste kostenplaats geschreven.  

Zeker bij ondernemingen waar veel afdelingen haar facilitaire artikelen geleverd krijgen, kan dit tienduizenden euro’s op jaarbasis besparen.

Voorraad:
Servetten met bedrijfslogo, veiligheidsmiddelen of andere specifieke producten: u wilt niet graag zonder voldoende voorraad zijn. Schwartzmans bv biedt u de mogelijkheid om in ons magazijn een veiligheidsvoorraad aan te houden. Hierdoor garanderen we u een hoge leveringsbetrouwbaarheid en kunt u zich zorgeloos bezig houden met uw corebusiness.

Veiligheid:
Bij het gebruik van professionele schoonmaakmiddelen is het verplicht veiligheidsbladen voorhanden te hebben. Dit om in geval van calamiteiten direct de juiste maatregelen te kunnen treffen. Omdat vaak op diverse locaties gebruik gemaakt wordt van de middelen is het een grote klus om overal de laatste versie van de bladen te hebben. Via onze Webshop kunt u overal waar een internetverbinding is kosteloos de meest recente veiligheidsbladen downloaden. Dit kan u in noodsituaties veel ellende besparen.