Wetenswaardigheden onderhoud & keuringen

Ook voor het onderhoud aan uw reinigingsmachines, bent u bij Schwartzmans BV aan het juiste adres.

 

We beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats om uw machine te keuren en te onderhouden. Daarnaast hebben we een service auto waarmee we problemen op lokatie kunnen oplossen.
Doordat we het dealerschap van diverse merken reinigingsmachine hebben, kunnen we voor veel type machines het onderhoud uitvoeren. Daarnaast beschikken we over de juiste apparatuur en goed geschoolde medewerkers, zodat we ook de verplichte keuringen voor u kunnen uitvoeren.

Om het onderhoud en de keuringen aan uw machines te kunnen bijhouden, worden er van u vaak veel administratieve handelingen verwacht.

Om dit voor u te vereenvoudigen heeft Schwartzmans een planningssysteem voor u op deze website geplaatst.
Door middel van een inlogcode komt u in een keuze menu op onze webshop.

In het keuzemenu kunt u de optie onderhoud aanklikken.
Hier kunnen al uw machines in ondergebracht worden (ook machines die niet in onderhoud bij Schwartzmans zijn). Door een onderhoudsinterval en een keuringsdatum in te voeren, wordt er door het systeen een waarschuwing gegeven wanneer de machine weer gekeurd of onderhouden dient te worden. Deze melding wordt weergegeven op de pagina. Daarnaast wordt er twee weken voor het verstrijken van de keuringsdatum, een mail gestuurd naar de verantwoordelijke persoon. Hij kan de machine dan voor onderhoud en/of keuring inplannen en opgeven aan de onderhoudsafdeling.

Nadat een reparatie of keuring uitegevoerd is, worden de reparatiegegeven en de bijbehorende facturen gekoppeld aan het machinenummer. Hierdoor is eenvoudig de onderhoudshistorie te volgen, waardoor snel een beslissing over eventuele vervanging genomen kan worden.

Uw kwaliteitsmanager kan te allen tijden op onze website de status van de machines volgen. Dit is, zeker voor bedrijven met meerder lokaties, een eenvoudige manier om de kwaliteit van het machinepark te monitoren.

Mocht u vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie hebben, neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.